«Пачкарям» у водолазних костюмах присудили по 78 тисяч штрафу

0
4
«Пачкарям» у водолазних костюмах присудили по 78 тисяч штрафу
Майже 160 тис грн штрафу доведеться заплатити контрабандистам за спробу переправити цигарки через Західний Буг.

Суд призначив покарання двом пачкарям, яких затримали на Волині під час спроби переправити у Польщу 4 900 пачок сигарет.

Прикордонники затримали порушників на березі Західного Бугу у Любомльському районі 1 вересня. Двоє чоловіків, один з яких був у водолазному костюмі, планували переправити пакунки з сигаретами на польський берег річки.

Тоді співробітники прикордонної та митної служб оформили відповідні процесуальні документи.

Справу розглядав Любомльський районний суд. Правопорушники на розгляд справи не з`явилися. Суддя постановив конфіскувати в дохід держави вилучені у них сигарети, а на пачкарів накласти штраф у розмірі 100% вартості вилученого товару.

Кожному з порушників присудили по 78,2 тис. грн штрафу, повідомили Волинь24 у пресслужбі Луцького прикордонного загону.

Варто наголосити, що ці чоловіки неодноразово були фігурантами правопорушень на кордоні. Щодо одного з них уже є три обвинувачувальних судових рішення, щодо іншого – два. Проте накладені раніше штрафи порушники-рецидивісти досі не сплатили.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні