На Волині за хабарництво покарали закарпатця

0
2
Старовижівський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між начальником Старовижівського відділу Ковельської місцевої прокуратури та 44-річним жителем Закарпатської області, обвинуваченим у наданні неправомірної вигоди працівникам поліції.

Уночі 08 вересня 2020 року чоловік у Старій Вижівці, аби не бути притягнутим до відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, запропонував поліцейським 200 грн, повідомили Волинь24 у пресслужбі обласної прокуратури.

Згодом водій визнав свою винуватість у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовим особам (ч.1 ст. 369 КК України).

Затвердивши угоду про визнання винуватості, суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 17 000 грн.

Згідно із чинним законодавством кримінальна відповідальність за надання неправомірної вигоди настає незалежно від її суми.

Кожен, хто намагається у такий спосіб залагодити якісь питання із посадовцями, чинить кримінальне правопорушення і відповідатиме перед законом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні