Від завтра українцям перерахують пенсії і виплати. Кому і яку надбавку очікувати

3
2
Від завтра  українцям перерахують пенсії і виплати. Кому і яку надбавку очікувати
В Україні в зв'язку з перерахунком прожиткового мінімуму в грудні збільшаться пенсії та інші виплати. Про це пише Обозреватель.
Так, повідомляється, що загальний розмір прожиткового мінімуму з 2118 грн збільшиться до 2189 грн. Також підвищать "норму" на дітей та пенсіонерів. Реальна сума, якої може вистачити на базовий набір продуктів і послуг, в рази вище. Але хоч підвищення і невелике, але позначиться воно на багатьох сферах.

Чому дають так мало грошей

Прожитковий мінімум встановлює держава і закріплює його в законі "Про Державний бюджет". Правда, цей показник далекий від реальних середніх витрат українців на місяць. Міністерство соціальної політики також щомісяця розраховує розмір фактичного прожиткового мінімуму. Він демонструє, скільки українцям насправді потрібно витратити на товари і послуги, включені в прожитковий мінімум. Цей показник майже вдвічі вище встановленого. Наприклад, за даними жовтня, він становить 3769 грн, а разом з обов'язковими платежами - 4320 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мінімальну пенсію збільшують АЖ НА 50 ГРН. АХРЄНЄЄЄЄТЬ !!!!! подолання бідності аж пре. зате шлюхам народу збільшуть зряплату в 1,5 рази
Відповісти
3.5тисячі суддів-злодіїв отримують по злочинному закону по 52тисячі гр. пенсії...вони що? паразитуючі боги? а не вдавляться бандити-судді? а пенсіонерам-трудягам немаєте чим платити пенсій, які всих утримували своєю працею? уріжте цим суддлям-паразитам десятикратно пенсії і дайте людям нормальні європейського рівня зарплати тут в україні, щоб люди массово не виїджали по закордонах мілліонами працювати на чужі економіки і держава почне підніматися й процвітати й пенсії зростуть в рази до європейського рівня! а при цій крадущій бандитськй зеленсько-порошенській банді україна занепадає і буде знищена як держава цими крадіями-злочинцями при владі!
Відповісти
Каждый из нас любит почитать новости или посмотреть Youtube, что узнать что происходит в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали искаженную информацию.
Я нашел очень полезный источник новостей и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время читаю новости только здесь.
Так же вот несколько из актуальных новостей, которые просто взрывает мозг:
https://ukr-life.com.ua/edinyj-nalog-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/lunnyj-posevnoj-kalendar-ogorodnika-2020-v-xarkovskoj-oblasti-tablica/
https://ukr-life.com.ua/rastamozhka-avto-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/detskie-vyplaty-za-yanvar-2019-goda/
https://ukr-life.com.ua/chto-budet-s-dollarom-v-sentyabre-2018-goda-v-ukraine/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні