Безрецептурний дешевий препарат допоможе у боротьбі з Covid-19

0
8
Безрецептурний дешевий препарат допоможе у боротьбі з Covid-19
Безрецептурний аспірин та його аналоги здатні допомогти вижити пацієнтам із Covid-19, оскільки запобігають утворенню тромбів у легенях, серці та інших органах.

Про те, що ацетилсаліцилову кислоту додали у дослідження Recovery Covid-19, повідомляє medscape.com.

"Британський професор Пітер Горбі із Оксфордського університету повідомив парламентському комітету, що препарат доданий у дослідження рандомізованої оцінки терапії коронавірусної хвороби, в якому розглядається кілька варіантів лікування", – йдеться на медпорталі.

Дослідження, проведене Медичною школою Університету Меріленда, показало, що при прийомі аспірину у Covid-пацієнтів виникає менше ускладнень.

Дослідники обстежили 412 пацієнтів, які страждали коронавірусом, згідно з дослідженням, опублікованим в анестезії та аналгезії. Дослідження зазначило, що 98 із цих пацієнтів отримували аспірин за тиждень до госпіталізації або протягом 24 годин після прийому. Інші - ні.

Пацієнти, яким вводили аспірин, мали на 43% менше шансів потрапити у відділення інтенсивної терапії (ВІТ), на 44% менше шансів потрапити на штучну вентиляцію легенів і на 47% менше шансів померти в лікарні. випуск новин з медичної школи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні