Бездомні Лондона зможуть два тижні пожити в готелі

0
-1
Бездомні Лондона зможуть два тижні пожити в готелі
У Різдвяні свята бездомні Лондона зможуть пожити в готелі, де їм запропонують двотижневе проживання з триразовим харчуванням і віртуальними виступами знаменитостей. Про це повідомляє The Sunday Times.

Через ризик поширення коронавірусу, благодійні організації не зможуть розмістити бездомних в гуртожитках, як це відбувалося раніше. Тому об'єднання London Hotel Group вирішило надати номери для цієї категорії людей в чотирьох готелях за зниженою вартістю.

Видання уточнює, що оплатили 517 номерів для людей без певного місця проживання - благодійники.

В готелі їм нададуть триразове харчування з доставкою до номера. Крім того, їм буде доступна медична допомога, а в різдвяну ніч на екранах будуть транслюватися виступи зірок Еллі Голдінг, Імельди Стонтон і Джонатана Прайса.

За даними видання, яке посилається на Міністерство житлового будівництва, громад і місцевого самоврядування (MHCLG), в Британії з січня до березеня 2020 року 36 690 домашніх господарств класифікувалися як бездомні. Ще 38 450 були під загрозою втрати житла протягом 56 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні