Волинські вчителі хворіють на коронавірус в рази частіше, ніж їхні учні

0
9
Волинські вчителі хворіють на коронавірус в рази частіше, ніж їхні учні
Вчителі на Волині хворіють на коронавірусну інфекцію в рази частіше, ніж їхні учні. При цьому протягом останніх тижнів зросла кількість і школярів хворих на COVID-19.

Про це в програмі «Актуально» в ефірі 12 каналу розповіла заступниця начальниці управління освіти і науки Волинської ОДА Тетяна Соломіна.

«Якщо вибрати будь-який день з початку нашого моніторингу, наприклад, 14 вересня, то в цей день захворів 1 учень і 15 вчителів», – каже посадовиця.

Вона зазначила, що коли були спалахи коронавірусу, то в декотрих селах хворіли понад 30% вчителів, а от учнів хворіла маленька кількість, хоча зараз зросла і ця цифра.

«У перший тиждень листопада захворіли 16 учнів і 103 вчителі, у другий тиждень листопада – 15 учнів і 75 педагогів, у третій тиждень – 59 учнів і 108 педагогів», – каже Тетяна Соломіна.

Незважаючи на те, що кількість хворих на коронавірус школярів на Волині зростає, зараз немає навчального закладу повністю закритого на карантин. Учні та вчителі пристосувались навчатись у час пандемії. Зараз в області лише два класи перебувають на дистанційному навчанні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні