Українців попереджають про «Інтелектуальний локдаун»

0
-2
Українців попереджають про «Інтелектуальний локдаун»
Кабінет Міністрів розглядає можливість введення "інтелектуального локдауна", який буде враховувати захворюваність на коронавірус у кожному регіоні.

Про це розповів голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телеканалу "Україна 24", пишуть Українські Новини.

"Імовірність повного локдауну 90%. Є шанси, що нам пощастить, але поки виглядає так, що ймовірність дуже висока. Тепер питання, як його правильно ввести та в якому форматі. Уряд заявляє про певний інтелектуальний локдаун. Тобто не той повний локдаун, який був навесні, а такий... скоригований на реалії в кожному регіоні, зокрема громадський транспорт тощо", - заявив Арахамія.

Арахамія також оцінив можливість зупинки громадського транспорту під час карантину.

"Нумо розгляньмо. Якщо ми зробимо локдаун умовно завтра, то всі підприємства працюють, і ми в цьому локдауні повинні погасити громадський транспорт, наприклад, київське метро.

В цьому випадку ми зіткнемося з величезними труднощами по розвезенню людей, яким чином вони доберуться до роботи. Якщо це станеться, наприклад, 27 грудня, то взагалі-то ця проблема (транспортна - ред.) знімається як така. З точки зору наслідків і незручностей для людей - звичайно, це зіпсує новорічні свята, проте це не так сильно вдарить по економіці", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні