--> На Волині оштрафували власника нічного клубу, злісного порушника карантину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині оштрафували власника нічного клубу, злісного порушника карантину

0
3
На Волині оштрафували власника нічного клубу, злісного порушника карантину
Згідно з постановою Кабміну від 12.08.20 № 712, було заборонено роботу розважальних закладів і місць громадського харчування з 24:00 до 7:00. Та, попри ці обмеження, нічний клуб «Кіно», що в Ковелі на вулиці Театральній, продовжував працювати уночі.

Про це повідомляє Волинь.юа з посиланням на Ковель медіа.

Близько другої години ночі поліцейські зафіксували, що заклад досі відчинений. Правоохоронці склали адміністративний протокол на його власника через порушення карантинних обмежень. Той сказав, що опівночі роботу клубу мала припинити бармен, однак не зробила цього. Матеріали справи відправили до суду.

На судовому засіданні директор «Кіно» вказав, що достовірно не знав про заборону роботи розважального закладу саме того дня. Однак, факт роботи нічного клубу у заборонений час підтвердила бармен.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував власника закладу на 17 000 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні