Lamborghini Huracan отримає першу в світі позашляхову версію

0
-4
Lamborghini Huracan отримає першу в світі позашляхову версію
Сміливі фахівці ательє, іменованого як B is for Build, прийняли рішення перетворити розкішну італійську варіацію суперкара в хардкорний позашляховик, який отримав «зубасті шини».

Пише ІА Твоя машина.

Даний проєкт назвали Jumpacan. Фахівці планують перетворити Huracan у позашляхову варіацію супербаггі, яка отримає 37-дюймові колеса і новий двигун. Проєкт запустили в січні цього року.

Майстрам в руки потрапила повністю розбита варіація Huracan. Останками купе фахівці скористалися для відтворення унікальної позашляхової варіації баггі. Експерти відновили і допрацювали шасі даного суперкара.

В даний час майстрами готується прототип авто для спеціальних швидкісних тестів по дорогах, для яких зібрані заводські модифікації бренду не призначені.

Варіація Jumpacan отримала спеціальну підвіску, розроблену разом з фірмою SEM Dirt. Розмір дорожнього просвіту за рахунок величезних коліс складає 30,5 см.
Авто оснастять американським мотором V8. Позашляховий Lamborghini повинен дебютувати 3 березня наступного року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні