Обшуки в Луцьку: вилучають зброю, боєприпаси, вибухові речовини. ФОТО

0
1
Обшуки в Луцьку: вилучають зброю, боєприпаси, вибухові речовини. ФОТО
Під час санкціонованих обшуків у помешканнях 53-річного жителя Луцька вилучили зброю, боєприпаси та вибухові речовини. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.



На місце події прибули спеціалісти відділу вибухотехнічної служби ГУНП у Волинській області з метою фіксації, вилучення та транспортування виявлених вибухових матеріалів для належного зберігання.



Загалом правоохоронці вилучили два предмети схожі на пістолети, два пристрої для безшумної стрільби, споряджені магазини, майже 300 набоїв різного калібру, три предмети схожі на корпуси гранат Ф-1, три предмети циліндричної форми схожі на запали типу УЗРГМ, металеві предмети схожі на комплектуючі до вогнепальної зброї, вогнепровідний шнур.



Вирішується питання про оголошення затриманому підозри у скоєному злочині та обрання запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні