--> Трамп погодився залишити Білий дім | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Трамп погодився залишити Білий дім

0
-1
Трамп погодився залишити Білий дім
Свою заяву американський лідер зробив під час виступу перед журналістами в День подяки.

Чинний президент США Дональд Трамп заявив, що піде з посади, якщо Колегія вибірників підтримає демократа Джозефа Байдена. Про це в четвер, 26 листопада, повідомило агентство Reuters.

"Звичайно, я піду, і ви знаєте це. <...> Якщо вони (виборці - ред.) проголосують за Байдена, то зроблять помилку", - зазначив глава держави і додав, що йому важко буде відступити.

Свою заяву американський лідер зробив під час виступу перед журналістами в День подяки. При цьому він вкотре звинуватив владу штатів у фальсифікаціях на загальних виборах.

"Це дуже важка річ поступатися, тому що ми знаємо, що було масове шахрайство. Час на нашому боці, все на нашому боці. <...> Було масове шахрайство, це не повинно було відбуватися в нашій країні, ми немов країна третього світу. У нас є машини для обробки голосів, але ніхто не знає, як вони рахують", - упевнений Трамп.

Відзначимо, засідання Колегії вибірників намічено на 14 грудня.

Як повідомлялося, Байден виграв президентські вибори, набравши 306 голосів Колегії вибірників за необхідних 270, тоді як Трамп отримав 232 голоси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні