--> Чи підготував «Волиньгаз» систему до опалювального сезону? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи підготував «Волиньгаз» систему до опалювального сезону?

0
0
Чи підготував «Волиньгаз» систему до опалювального сезону?
Цьогоріч компанія направила понад 20 млн гривень на забезпечення безперебійної роботи системи газопостачання в осінньо - зимовий період. Утримання газорозподільних мереж і споруд на них, модернізація, капітальні та поточні ремонти, фінансуються виключно з коштів, що надходять від волинян у вигляді плати за доставку газу.

Пише Волинь юа.

У 2020-му році на підприємстві особливу увагу приділили модернізації зношених мереж і обладнанню газорозподільної системи. Найбільше газопроводів компанія замінила в Ковелі та Нововолинську, смт. Ратно, в с. Струмівка та с. Милуші Луцького району і селах Будятичі та Грибовиця Іваничівського району, де близько 30% мереж зношені. Також працівники компанії модернізували 38 ГРП і ШГРП та комплексно обстежили 6 242 км підземних газопроводів області. За результатами обстежень виявили та усунули 245 місць пошкоджень ізоляції.

Важливо, щоб у період найбільших навантажень газові мережі працювали оптимально та злагоджено. Фахівці компанії дбають про це протягом року і проводять комплекс заходів, спрямованих на підвищення надійності газопостачання.

"Початок опалювального періоду – це час, коли вчасно запускаються котельні теплопостачальних підприємств, вмикаються котли та інше газоспалююче обладнання в будинках. Щоб забезпечити все це, потрібні час і кошти. Тому вчасна оплата за доставку газу нашими клієнтами вкрай важлива для стабільної та надійної роботи, особливо в період низьких температур", - технічний директор АТ "Волиньгаз" Павло Козюк.

Для того, щоб опалювальний сезон пройшов безперебійно, необхідно підготувати й внутрішньобудинкові мережі. Якщо балансоутримувачі чи власники не забезпечили обслуговування мереж, не уклали договір з АТ "Волиньгаз" чи іншою спеціалізованою організацією, яка має дозвіл від управління Держпраці на проведення таких робіт, то нема жодної гарантії, що взимку такі споживачі не залишаться без газу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні