--> Ощадбанк готовий ще на три місяці продовжити карти пенсіонерів з ОРДЛО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ощадбанк готовий ще на три місяці продовжити карти пенсіонерів з ОРДЛО

1
1
Ощадбанк готовий ще на три місяці продовжити карти пенсіонерів з ОРДЛО
Державний "Ощадбанк" готовий в черговий раз продовжити пенсійні картки жителів окремих районів Донецької та Луганської областей. Зокрема, карти продовжать ще на три місяці.

Пише РБК.

Про це у Telegram повідомила прес-служба української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі.

Повідомляється, що таку пропозицію було озвучено на засіданні гуманітарної підгрупи. Додаткової інформації по цій темі не надали. Зазначимо, раніше "Ощадбанк" продовжував дію карток до 1 січня 2021 року.

Крім того, підгрупа з безпеки підтвердила дієвість координаційного механізму контролю режиму припинення вогню. Українська сторона також нагадала росіянам про необхідність відпрацювати конкретні механізми координації та письмово їх фіксувати. Після цього нагадування процес обговорення пожвавився.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЄСПЛ прийняв сторону України у справі про виплату пенсій в окремих районах Донецької та Луганської областей. Уряд не виплачує гроші на непідконтрольній території з 2014 року.

У Кабінеті міністрів України раніше стверджували, що у пенсіонерів з ОРДЛО буде місяць на верифікацію після того, як закінчиться карантин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А їм пенсії від путлєра бракує?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні