Зек зв'язав та зґвалтував сусідську дитину. ФОТО

0
4
Зек зв'язав та зґвалтував сусідську дитину. ФОТО
У Харкові суд взяв під варту на 60 діб раніше судимого чоловіка, який силоміць затягнув до оселі 15-річну дитину та зґвалтував її. Про це повідомляє поліція Харківської області, пишуть Надзвичайні Новини.


Зазначається, що 18 листопада близько 9:00 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення від 33-річної жінки про те, що в будинку по вулиці Академіка Павлова чоловік зґвалтував її 15-річну доньку.

За даним фактом слідчим було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Поліцейським дівчина пояснила, що з вечора 17 листопада до ранку 18 листопада перебувала в квартирі сусіда. Чоловік силою затягнув її до оселі. Погрожуючи фізичною розправою, він зв’язав її та зґвалтував.

19 листопада слідчим було відкрито ще одне кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

В квартирі зловмисника поліцейські провели невідкладний обшук в порядку ч. 3 ст. 233 Кримінального процесуального кодексу України, під час якого виявили та вилучили речові докази. Наразі слідчим призначені судові експертизи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні