--> Волинські поліцейські зловили шахрая, який торгував вигаданими виробами з дерева | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські поліцейські зловили шахрая, який торгував вигаданими виробами з дерева

0
4
Волинські поліцейські зловили шахрая, який торгував вигаданими виробами  з дерева
Співробітники Ратнівського відділу поліції викрили 32-річного жителя селища Заболоття, котрий ошукував мешканців Волині та інших областей. Зловмисник через мережу Інтернет продавав потерпілим неіснуючі вироби із дерева. Слідчі оголосили волинянину про підозру у скоєних шахрайствах. Про це пише Волинь.

Досудовим слідством встановлено, що зловмисник в одній із соціальних мереж розміщував оголошення про продаж дерев’яних виробів. Гроші у вигляді завдатку або ж повну вартість товару потерпілі перераховували на вказаний ним рахунок. Після проведення фінансових операцій, очікуваного товару покупці не отримували. Суми перерахунків коливалися від 240 грн до 5,5 тис. грн. Загалом чоловік обдурив громадян на 10 тисяч гривень.

Поліцейські оголосили підозру зловмиснику за восьми фактами вчинення шахрайств. Окрім того, тривають заходи на встановлення причетності підозрюваного до скоєння інших аналогічних злочинів.

Санкція статті передбачає штраф від 51 до 68 тис. грн або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні