--> Українцям будуть перераховувати тарифи кожного місяця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям будуть перераховувати тарифи кожного місяця

1
1
Українцям будуть перераховувати тарифи кожного місяця
Черговий тарифний сюрприз

У Міністерстві розвитку громад і територій України розповіли про те, що найбільш актуальними питаннями для українців в умовах опалювального сезону залишається щомісячне зростання вартості природного газу для підприємств теплопостачання і тарифна політика в сфері теплопостачання. Про це пише Главком.

«Для вирішення цих питань Мінрегіон пропонує розглянути варіант введення автоматичне коригування тарифів на теплову енергію та комунальні послуги у зв'язку зі зміною вартості складових, які змінюються з причин, не залежних від підприємств теплопостачання. Зокрема, у зв'язку з функціонуванням ринку природного газу та електроенергії », - відзначають фахівці.

Слід зазначити, що якщо рішення про автоматичне коригування не буде вжито Верховною Радою України, міністерство пропонує закріпити на законодавчому рівні можливості здійснення щомісячного перерахунку вартості теплової енергії та комунальних послуг з урахуванням зміни вартості енергоносіїв, пише fbc.ua.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці можуть не платити за тепло і гарячу воду: коли рахують кожен градус.

В Україні, згідно з нормативами Кабміну, температура в утепленому приміщенні не повинна бути нижче 20 градусів (18 градусів для кутових кімнат). Якщо ж в квартирі холодніше, то платити за опалення за повною ціною не потрібно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О яке широке вікно для махінацій.
А утеплене приміщення це яке, як його класифікувати, наявність склопакетів, і пінопласту на стінах, чи як?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні