ЮНІСЕФ готує спецоперацію з доставки вакцини від Covid-19 у 92 країни

0
4
ЮНІСЕФ готує спецоперацію з доставки вакцини від Covid-19 у 92 країни
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) веде переговори з більш ніж 350 партнерами – міжнародними авіа- і вантажними компаніями, логістичними асоціаціями – для максимально швидкої та безпечної доставки вакцини від коронавірусу в більш ніж 92 країни, коли вони будуть доступні.

Пише Факти.

Ця безцінна співпраця матиме велике значення для забезпечення достатніх транспортних потужностей в цій історичній і масштабної операції, – йдеться в повідомленні.

ООН вже повідомила основні світові авіакомпанії про очікувану пропускну здатність для перевезення майже 2 млрд доз вакцини в наступному році. Ще 1 млрд доз перевезуть морським транспортом.

В ЮНІСЕФ цю спецперацію з поширення вакцин називають найбільшою і найшвидшою в історії.

Хто отримає вакцину першим
У ВООЗ розраховують, що перші поставки вакцини проти коронавірусу розпочнуться вже у першій половині 2021 року.

Першими її мають отримати люди, які перебувають у групі ризику.

Під час саміту G20 21 листопада представників країн Великої двадцятки закликали зібрати $5 млрд для закупівлі вакцини проти коронавірусу для бідних країн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні