Волинянин взяв на прокат велосипед та здав його у ломбард

0
2
Волинянин взяв на прокат велосипед та здав його у ломбард
Під час суду встановлено, що 14 серпня близько 11.30год. у приміщенні велопрокату «Ровер-байк», що знаходиться у Луцьку на пр.Соборності, 16Б, шляхом обману, взяв велосипед марки «Pride» моделі «Marvel» під приводом його тимчасової оренди. Двоколісник, вартістю 8899 грн. 67 коп, він здав у ломбард.

Зловмисник у суді визнав свою вину та говорив про щире розкаяння. Втім, представники Феміди зауважили, що обвинувачений поряд із визнанням своєї винуватості не намагався будь-яким чином відшкодувати завдану шкоду. А тому не визнали щире каяття обставиною, що пом`якшує покарання.

Двоколісник, вартістю 8899 грн. 67 коп, він здав у ломбард.
Обираючи серед альтернативних видів покарань, передбачених санкцією закону, підсудному призначили громадські роботи на строк 220 годин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні