Засудили волинянина, який оплатив покупки в аптеці чужою карткою

0
-7
Засудили волинянина, який оплатив покупки в аптеці чужою карткою
У Володимир – Волинському чоловік крав велосипеди та гроші з чужої картки. Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області, пише Правда.Волинь.

У травні цього року волинянин знаходився біля велосипедної парковки у місті Володимирі-Волинському. Звідти він викрав велосипед марки «АИСТ» вартістю 1033 гривень.

У липні чоловік вирішив повторити свій злочин та знову заволодів двома чужими велосипедами вартістю 1500 гривень. Окрім цього, він мав при собі чужу банківську картку, від якої знав пін-код.

Без дозволу потерпілої чоловік розрахувався карткою в аптеці, торговому центрі та просто зняв кошти у сумі 400 гривень. Відомо, що крадій має професійно-технічну освіту, не одружений та судимий.

Свою провину волинянин визнав повністю та попросив суворо не карати. Суд призначив йому покарання у виді обмеження волі на строк 3 роки три місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні