--> На Волині ТВК відмовляється реєструвати новообраного депутата міськради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині ТВК відмовляється реєструвати новообраного депутата міськради

0
3
На Волині ТВК відмовляється реєструвати новообраного депутата міськради
Нововолинська ТВК 22-го листопада відмовила Андрію Бадзюню в реєстрації депутатом міськради, оскільки той поки не надав документу про те, що склав повноваження голови Іваничівської районної ради. Інформацію підтвердив голова Нововолинської міської територіальної виборчої комісії Віктор Порплиця, пише Буг.

За його словами, Андрій Бадзюнь не може бути зареєстрований депутатом міської ради, якщо не приніс документу про те, що вже не є головою Іваничівської райради.

Проте такого Бадзюнь надати поки що не взмозі, адже на останньому засіданні сесії Іваничівської районної ради не піднімалося питання про складання ним повноважень голови.

Як відомо, таким рішенням ТВК Андрій Бадзюнь незадоволений та з ним незгідний і заявив у фейсбуці: "ТВК робить безпредел".

До слова, ТВК зареєструвала ще 5 депутатів, які були незареєстровані до першої сесії нової міськради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні