--> Lufthansa почала продавати послугу спальних місць в економ-класі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Lufthansa почала продавати послугу спальних місць в економ-класі

0
5
Lufthansa почала продавати послугу спальних місць в економ-класі
Lufthansa почала тестувати продаж спальних місць в економ-класі на далекомагістральних рейсах.

Пише avianews.

Поки новий продукт Sleeper's row (спальний ряд) доступний тільки з середини листопада до середини грудня 2020 року на рейсах Франкфурт-Сан-Паулу і Сан-Паулу-Франкфурт.

За $260 пасажир може отримати в своє розпорядження від трьох до чотирьох крісел, на яких можна буде спати горизонтально. Для більшого комфорту бортпровідники видадуть спальний комплект з бізнес-класу, який включає матрац, подушку і ковдру.

Замовити спальний ряд можна тільки в аеропорту - на стійці реєстрації або безпосередньо біля виходу на посадку

Поява нової послуги, ймовірно, пов'язано з великою кількістю вільних місць у літаках через пандемію COVID-19. Відповідно, продаючи порожні блоки крісел, авіакомпанія зможе отримати додатковий дохід.

Кілька років тому схожу послугу ввели авіакомпанії Air New Zealand під назвою Economy Skycouch і Air Astana - «спальний економ». При цьому Air New Zealand виділяє для пасажирів спеціальні ряди, в яких можна збільшити ширину крісел для більш комфортного розташування лежачи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні