Де на Волині учасники АТО облаштували в лісі затишну зону відпочинку. ФОТО

3
6
Де на Волині учасники АТО облаштували в лісі затишну зону відпочинку. ФОТО
В рамках проекту «Перлини Волині», що проводиться за підтримки Волинської обласної державної адміністрації Княгининівська Спілка учасників АТО (ГО «КнАТО», NGO «KnATO» Group) спільно з Національний природний парк Прип'ять-Стохід розпочали будівництво іще однієї реакраційної зони. Про це інформує один з ініціаторів заходу Юрій Хомич, пише Волинь.

"Метою даного проекту є підвищення рівня туристичного потенціалу, формування позитивного іміджу краю, популяризація здорового способу життя серед населення та розвиток природно-заповідного фонду України.

Слід відзначити що до хорошої справи залучились атовці зі всієї області. А це Andrij Kvach (Ківерці), Віктор Лутков (Світязь), Артур Булат (Луцьк), Юрій Букія (Горохів), Андрій Парчук (Любешів).

Окремо хочемо подякувати керівнику Національного парку Олександру Сащуку та всім працівникам Люб'язького природоохоронього науково-дослідного відділеня за надану всесторонню допомогу. Без цих хлопців ми б і за тиждень би не справились.

Рекреаційна зона знаходиться поряд з урочищем «Комариха» на водному маршруті Люб'язь-Сваловичі. Більш точну назву ви можете взнати у місцевих жителів, а зрозуміти чому місцеві так її назвали зможете, коли пройдете цим маршрутом."



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Е зара де хильнути, дякуемо
Відповісти
Котлованi хероi.
Бронiк яркого розмiру , рагулi.
Відповісти
Тiх хрякiв , ще безплатно возити.
Бидло . Фу фу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні