Старші пари поділились секретом гармонійних стосунків

0
-2
Старші пари поділились секретом гармонійних стосунків
Є 3 важливі секрети стосунків, завдяки яким любов може жити вічно.

Фахівці опитали закоханих людей похилого віку, а також проаналізували дослідження психологів, пише Cosmo.

Одним з них є спільні цінності. Одна літня американська пара розповіла, що підтримувати "хімію" протягом 40 років їм допомагають спільні цінності. Перш за все – чесність. Якщо говорити про все відкрито, не збирати образи й намагатися зрозуміти позицію партнера, яка не сходиться з твоєю, можна уникнути безлічі глобальних конфліктів.

Почуття гумору просто необхідне для якісного життя у всіх його сферах. Стосунки - не виняток. Іноді, йдучи за своєю гординею і комплексами, ми вмудряємося "роздути з мухи слона" замість того, щоб перевести проблему в жарт. Мова йде про дрібні побутові негаразди, а не про глобальні проблеми, які завдяки гумору не розв'язати.

Третій секрет - дії. Психолог, коуч і письменник Стівен Кові впевнений, що любов – це дієслово, дія. Відповідно, щоб вона жила і не згасала, обом партнерам потрібно вкладати в них свої часові, матеріальні й емоційні ресурси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні