5 кращих продуктів для чоловічого здоров'я

0
6
5 кращих продуктів для чоловічого здоров'я
Щастя батьківства залежить від такого параметра, як якість сперматозоїдів. Для її підвищення і потрібно налягати на ці продукти.

Гарбузове насіння. Дуже багате цинком, який є важливим мінералом для вироблення сперматозоїдів. Дослідження пов'язують дефіцит цинку з низьким рівнем тестостерону і підвищеним ризиком чоловічого безпліддя.

Темний шоколад. Є багатим джерелом амінокислоти L-аргініну, яка, як було доведено, подвоює обсяг сперматозоїдів. Чим темніше шоколад, тим краще.

Гранатовий сік. Багатий антиоксидантами, які можуть поліпшити якість сперматозоїдів. На думку вчених, вживання гранатового соку також може поліпшити сексуальну активність і зменшити еректильну дисфункцію у чоловіків.

Темні листові овочі. Шпинат, салат, брюссельська капуста і спаржа багаті фолієвою кислотою (також відомою як вітамін B), яка допомагає виробляти здорові сперматозоїди.

Апельсини. Відмінне джерело вітаміну С, який, як було доведено, допомагає поліпшити рухливість, кількість і морфологію сперматозоїдів. Іншими багатими джерелами вітаміну С вважаються помідори, броколі, брюссельська і білокачанна капусту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні