--> Посли країн G7 застерегли Україну від подальшого відкочування антикорупційних реформ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Посли країн G7 застерегли Україну від подальшого відкочування антикорупційних реформ

1
-5
Посли країн G7 застерегли Україну від подальшого відкочування антикорупційних реформ
Посли країн «Великої сімки» під час зустрічі з Президентом Володимиром Зеленським підтвердили нагальну необхідність дій щодо подолання конституційної кризи і уникнення подальшого відкочування українських антикорупційних реформ.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві дипломатів, оприлюдненій у Твіттері американським головуванням у групі послів G7.

«Вчора посли країн G7 зустрілися з Президентом Зеленським і підтвердили нагальну необхідність широко підтримуваних дій, спрямованих на подолання негативних наслідків нещодавніх рішень КСУ та уникнення подальшого відкочування назад українських антикорупційних реформ», - зазначили дипломати.

Посли країн G7 додали, що обидві сторони зійшлись на необхідності забезпечити чесний та прозорий відбір суддів КСУ.

«Це історична можливість добитися проведення такої судової реформи, яка відповідає очікуванням українського народу», - вважають дипломати.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 19 листопада представив послам країн «Великої сімки» та Європейського Союзу шляхи виходу з конституційної кризи в Україні та заявив, що до кінця року має бути відновлена кримінальна відповідальність за неправдиві відомості в деклараціях, повернені контрольні функції НАЗК і вирішене питання Конституційного Суду.

27 жовтня КСУ визнав неконституційною статтю 366-1 ККУ, що передбачає покарання за недостовірне декларування. Також КС визнав неконституційними контрольні повноваження НАЗК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы вообще представляете что происходит в Украине?!
Мне кажется нам подсовывают какие то левые статьи и мы часто не читаем статьи из первых рук.
Перебрав кучу источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты дают хоть какую то реальность в которой находимся.
Очень важно в наше время отбирать настоящие СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/ekstrasensy-o-tom-chto-zhdyot-ukrainu/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні