Невідомий виграв 58 млн євро, але не забрав їх

0
-1
Невідомий виграв 58 млн євро, але не забрав їх
У Словаччині так і не розшукали переможця лотереї Eurojackpot, який виграв фантастичну суму – джекпот у розмірі 58 807 427,70 євро.
Відомо лише, що невідомий купив квиток у Кошицькому районі, пише Мукачево.нет.

Розіграш відбувся 16 жовтня і власник виграшного квитка мав ще 35 днів, аби забрати приз. Для цього мав пред’явити посвідчення особи та підтвердження про оплату.

19 листопада цей термін зійшов. Тепер всі гроші повертаються у касу міжнародної лотереї.

Подібний джекпот у Словаччині стався вперше з 9 жовтня 2015 року, коли Словаччина приєдналася до 18-ти країн, що беруть участь у лотереї Eurojackpot.

Словацький гравець виграв завдяки випадковій ставці з номерами номерами 5, 11, 35, 44, 50 та додатковими номерами 4 і 10. Оплатив одразу за дві гри. У розіграші 9 жовтня не виграв нічого. А через тиждень на ці номери випав джекпот. За ставку невідомий заплатив 6 євро.

Отже, наступний джекпот лотереї Eurojackpot складатиме 60 мільйонів євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні