--> Грошей на лікування коронавірусу у нас немає, - МОЗ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Грошей на лікування коронавірусу у нас немає, - МОЗ

2
0
У Міністерстві охорони здоров’я України заявили про брак грошей для лікування хворих на коронавірус. Про це повідомляє заступник міністра охорони здоров’я в рамках позачергового брифінгу з боку відомства, пише FBC.

Чиновниця зазначила, що у зв’язку з поточною проблемою МОЗ подав відповідну постанову про збільшення фінансування для Національної служби здоров’я на розгляд Кабміну.

Вона вказала, що раніше розрахунки фінансування боротьби з коронавірусом були інші. І якщо раніше країна була готова виділити на боротьбу зі штамом 15,8 млрд гривень, то наразі витрати на лікування пацієнтів сильно збільшилися.

На цей час МОЗ потрібні додаткові гроші для того, щоб закрити фінансування грудня.

“Цей запит повністю верифікований МОЗ і уряду вже поданий проект щодо виділення відповідних коштів“, – сказала заступник міністра.

Нагадаємо, що в Кабміні прийнято рішення щодо довідки про склад сім’ї: відтепер вона скасована.

Такому нововведенню передувала ініціатива Міністерства цифрової трансформації. Раніше така довідка була частиною пакету документів в різних справах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гроші в асфальт закатали.... Зелепухи недо...
Відповісти
Нехай з асфальту виколупують..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні