Рівнянин отримав паспорт астронавта NASA

2
-1
Рівнянин отримав паспорт астронавта NASA
Радник голови Держкосмосу з питань інтелектуальної власності, рівнянин Юрій Трачук брав участь у запуску корабля Crew Dragon з чотирма астронавтами на борту, які після 27-годинного перельоту успішно висадилися на міжнародну космічну станцію.

Пише Час дій.

Деталі: Юрій Трачук повідомив про це у Facebook.

Зокрема, Юрій Трачук уточнив, що лише спостерігав за запуском.

За цим могли спостерігати усі охочі, адже NASA транслювали все у прямому ефірі. Відомо, що йдеться про місію Ілона Маск та проєкт його підприємства SpaceX.

А от чи був безпосередньо на місці події Юрій Трачук — невідомо.

Нагадаємо, Юрій Трачук — єдиний представник Західної України у Правлінні асоціації патентних повірених. А кілька років тому він допоміг митцю Юрію Журавлю відсудити майже 30 тисяч гривень компенсації за вкрадену росіянами інтелектуальну власність. Зокрема, карикатури Юрія Журавля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
захотів - міг замовити, достатньо було спостерігати в онлайні...не всім це прийшли листи...На Волині - сотні людей отримають.
Відповісти
наїстся гороху, сяде на мітлу - і вйо космос досліджувати. а ще краще травички курнути . марсіян побачить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні