--> Рада зареєструвала проект постанови про відставку Гетманцева з посади голови фінансового комітету | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рада зареєструвала проект постанови про відставку Гетманцева з посади голови фінансового комітету

0
5
Рада зареєструвала проект постанови про відставку Гетманцева з посади голови фінансового комітету
У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про відкликання з посади голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева у зв'язку з незадовільною роботою на посаді (№4393).

Повідомляє УНІАН.

Його авторами є понад 30 народних депутатів від фракції "Європейська солідарність", зокрема, її співголови Артур Герасимов та Ірина Геращенко, від групи "Партія "За майбутнє", зокрема, її співголови Тарас Батенко та Віктор Бондар, групи "Довіра", зокрема, її голова Олег Кулинич та його заступник Валерій Лунченко, а також позафракційний депутат Оксана Савчук.

Історія звільнення
17 листопада депутат від групи "Партія "За майбутнє "Ігор Палиця заявив, що низка народних депутатів ініціюють звільнення депутата від "Слуги народу" Данила Гетманцева з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні