На експрезидента склали протокол за носіння маски на підборідді

0
1
На експрезидента склали протокол за носіння маски на підборідді
Поліція склала протокол на експрезидента Чехії Вацлава Клауса через те, що він носив маску спущеною на підборіддя. Про це повідомляє IDNES.

Відзначається, що Клаус разом з іншими публічними особами брав участь в святкових заходах до Дня боротьби за свободу і демократію - річниці початку Оксамитової революції - на Національному проспекті.

"Поліція на Національному проспекті зафіксувала, що кілька громадян не носили маску. Серед них була публічна особа. Ми повідомимо адміністративний орган про це можливе порушення", - йдеться в повідомленні поліції в Twitter.

Під час церемоній і в спілкуванні зі ЗМІ експрезидент постійно носив маску спущеною на підборіддя.

"Поліція в такому випадку може накласти штраф у розмірі до 10 тис. крон або повідомити про порушення. Ми обрали другий варіант", - прокоментував дану ситуацію представник празької поліції.

Клаус вже не вперше порушує вимогу. Він також проігнорував масковий режим під час заходів 28 жовтня.

"Я роблю це системно і свідомо. А коли хтось щось робить це системно і свідомо - це не вважається помилкою", - сказав експрезидент в нещодавньому інтерв'ю ЗМІ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні