Вбивця водив екскурсії додому та показував труп, наче музейний експонат. ВІДЕО

0
6
Вбивця водив екскурсії додому та показував труп, наче музейний експонат. ВІДЕО
У Одесі чоловік вбив знайомого у власній квартирі, а труп заховав на балконі. Так із трупним запахом хазяїн житла прожив 8 днів. Сусіди, які обходять його квартиру стороною, відчули нестерпний запах, проте до поліції не звернулись. Про це пишуть Надзвичайні Новини.

Загиблим виявився колись успішний чоловік, який не пережив втрату батьків, почав пити, підпрацьовував вантажником на ринку та обзавівся маргінальними друзями.

В один із днів він прийняв фатальне для своєї долі рішення: пішов у гості до знайомого. Під час розпиття алкогольних напоїв сталася сварка, і вистачило одного удару, аби гість помер.

Господар квартири приводив знайомих до себе додому, розповідав їм про скоєний злочин і навіть показував труп, наче музейний експонат. Навіть просив співробітників по ринку допомогти йому винести тіло, але ті подумали, що той просто невдало жартує або перепив горілки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні