РЕВІЗОР у Луцьку. Особиста образа ревізора. ФОТО

6
3
РЕВІЗОР у Луцьку. Особиста образа ревізора. ФОТО
Авторський проект "ДІСТАЛО"


Маю надію, що власники та керівники мережі магазинів спокійно реагуватимуть на зауваження, подивляться на свій бізнес очима покупця і змінюватимуть його на краще. Що ж, погнали бо ДІСТАЛО.

Частина 1: Обхід.

Почався цей обхід спонтанно. На районі де я мешкаю, є магазин «Салют» - один з маркетів мережі. Вирішив закупитися. Пройшовшись, купив все що мені потрібно і, вже майже на виході, «впала в око» мені здоба.

Закинув все у пакет і пішов додому. Вже вдома, відкривши пакетик і приготувавшись до трапези, я побачив, що булка не те що не свіжа, а поцвівша! Тобто, мене, ревізора(!) мало не отруїла булка?! В цей момент ця ревізія стала особистою образою.

Скажу відверто, саме тоді виникло бажання просто «замочити» цю мережу.




Частина 2: Контрольна закупівля.

Сповнений рішучості, в той же день, я почав робити обходи по всіх магазинах «Салют», що бачив: ряд за рядом, «молочка», хлібний відділ, ковбасний, масло... І знаєте що? Молочний відділ був повністю «стерильний» - все чітко, все на своїй рядах, товарне сусідство правильне.

Відділи снеків, закусок і іншого - все теж саме! Все добре!

Інший магазин - та ж історія, ще один магазин – ніякої крамоли!

Це все так правильно, думаю я, що вони знали про попередні ревізії і зараз магазини в режимі «підвищеної готовності» до перевірок.

Вирішив прийти через тиждень. Знову обійшов всі магазини. Скажу відверто, навіть у той час коли просто гуляв, інколи заходив на «відвідини». Чому нічого!? У деяких магазинах товарне сусідство «не дуже», але загалом все в порядку.

До випічки окреме питання, вона без маркування дати виготовлення і терміну придатності. Ходив «тикав пальцями», шукаючи черстве, - не знайшов!


Частина 3: Мої висновки.


Шановні керівники мережі «Салют», запевняю вас, я зроблю ще одну (а може й не одну) перевірку ваших магазинів. Чомусь упевнений, що ви тримаєте «руку на пульсі», тому все в нормі. Десь всередині плекаю надію, що мої ревізії мають позитивний вплив на магазини Луцька.

Врешті-решт не "поганий вчитель", а можу й похвалити, якщо справді все добре. А от ваша черства булка буде на вашій совісті!)

Вся ця стаття - оціночне судження, підкріплене спостереженнями та фотографіями. Висновки робити вам.

Ревізор: Андрій Базака
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лошара - вважає себе за ревізора ))) їдь назад у ковлє чи звідки ти там приїхало..
Відповісти
"ревізор" ображений на своїх попередніх роботодавців, чи конкуренти заказали?
В будь якому випадку, виглядає як помста.
Відповісти
Та норм та булка була трохи цвілі не вбило нікого , це ж пеніцілін))
Відповісти
Ви перевіряєте текст перед тим, як його публікувати? Роботу над помилками проведіть, "журналісти".
Відповісти
НЕ ЦІКАВО
Відповісти
Чому в коментарях стільки вирожденців? Це все через Чорнобиль?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні