На Волині випустили у ліси пів тисячі фазанів

0
7
На Волині випустили у ліси пів тисячі фазанів
У У ДП «Лісове та мисливське господарство «Звірівське» цього року загалом випустили у вільний простір 540 фазанів. Також у господарстві на стадії відкриття сучасний мисливсько-рекреаційний комплекс, у який планується залучити в тому числі європейського мисливця.

Пише агроньюз.

Над заселенням фазанів на Волині державні лісомисливські та лісогосподарські підприємства працюють уже кілька років поспіль. Найактивніше – протягом останніх трьох. Птах комфортно приживається у наших умовах, тож практика продовжиться і надалі. Таким чином лісівники планують урізноманітнити місцеву фауну.

Цього року випускати на волю фазанів допомогали телевізійники, зокрема відома ведуча Леся Нікітюк.

“На стадії відкриття маємо сучасний мисливсько-рекреаційний комплекс, у який плануємо залучити в тому числі європейського мисливця, всі умови в нас мають бути відповідні”, – розповідає директор ДП «ЛМГ «Звірівське» Сергій Тишковець.

Також у господарстві почали вирощувати фазанів, які вже повністю адаптовані до українського середовища. Адже фазани активно гніздяться – як у вольєрі, так і на волі. У кожній кладці – від 7 до 14 яєць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні