--> Трамп визнав перемогу Байдена, але в своєму стилі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Трамп визнав перемогу Байдена, але в своєму стилі

2
2
Трамп визнав перемогу Байдена, але в своєму стилі
Трамп стверджує, що нібито були збої в ніч виборів, коли почався підрахунок голосів, і викликані вони були діями демократів.

Пише Кореспондент.

Чинний президент США Дональд Трамп написав у Twitter про перемогу свого конкурента-демократа Джо Байдена на виборах в США, назвавши результати голосування сфальсифікованими.

"Він переміг, тому що вибори були сфальсифіковані. Не було ніяких спостерігачів за голосуванням і підрахунком голосів", - стверджує Трамп.

Він згадав приватну компанію Dominion, котра виробляє ПЗ для голосування Dominion Voting Systems, заявивши, що у компанії нібито "погана репутація" і "непридатне обладнання".

За словами президента, механічні збої в ніч виборів, коли почався підрахунок голосів, викликані тим, що демократи нібито намагалися вкрасти голоси виборців.

Ще Трамп, як зазвичай, назвав вибори поштою "безглуздими".

Twitter вже позначив твіти президента як такі, які можуть містити недостовірну інформацію про фальсифікацію результатів виборів.

Нагадаємо, що 13 листопада, в США закінчили підрахунок голосів у всіх штатах. Переможцем президентських виборів став кандидат від Демократичної партії Джо Байден - він отримав 306 голосів виборців при 270 необхідних. Його суперник-республіканець Дональд Трамп отримав 232 голоси.

7 листопада американські ЗМІ оголосили про перемогу Джо Байдена на президентських виборах у США, коли він набрав 270 голосів виборців завдяки перемозі в Пенсільванії. Трамп пообіцяв оскаржувати результати виборів у судах
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗЕ-бандитам трикратно крадущим пенсії які блокують фіговим карантином економіку обкрадають народ і потім як припече жаренним то ці жиди як гонтарка і яйценюк безкарно чкурнуть на мальдіви-гаваї з награбленним жити, а ЄеСесівці їх кришують "борючись тіпа з коруцією" і подібні всі такі 100% правдиві народні коментарі ЗЕ-бандити блокують-видаляють бо ненавидять народну чисту правду!!!
Відповісти
бандити- крадії пенсій займаються брехливою коронавірусною показухою трикратно грабуючи пенсіонерів і своїми крадійськими вчинками ганьбують свою жидо-банду парашенка-зеленського!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні