Явка на виборах у Луцьку на середину дня склала 10,59%

2
10
Явка на виборах у Луцьку на середину дня склала 10,59%
У день повторного голосування з виборів Луцького міського голови станом на 13:00 проголосували 10,59% виборців.
Про це пише Рубрика з посиланням на Громадянську мережу ОПОРА із посиланням на Луцьку міську територіальну виборчу комісію.

Зокрема, із 171 тис. 890 осіб, внесених до списку виборців станом на день голосування, на 13 годину волевиявлення здійснили 18 тис. 207 осіб. Тож явка становить 10,59%.

Нагадаємо, сьогодні в Україні триває 2-ий тур місцевих виборів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це відповідь на вибори без вибору..
Відповісти
Це, напевно, такий генно-модифікований тупий народ ті лучани. К#рва - післязавтра стогнатиме, що хріново живе. Та не варий ти, лучанине, гідного життя - бо не хочеш ти його. І, коли через місяць, майбахові холуї прийдуть відбирати в тебе землю, чи зводитимуть в тебе в дворі чергове булине одоробло - я особисто прийду і знущатимусь над твоїм розпачем та відчаєм. Бо ти матимеш те, на що заслуговуєш, к@зел
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні