--> У Польщі за добу від коронавірусу померли понад 540 осіб | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі за добу від коронавірусу померли понад 540 осіб

0
-2
У Польщі за добу від коронавірусу померли понад 540 осіб
Це найбільша кількість летальних випадків в країні від початку пандемії.

Пише ЗІК.

У Польщі за добу, 13 листопада, від коронавірусу COVID-19 померли понад 540 хворих, що стало рекордною кількістю від початку пандемії. Про це повідомляє RMF24 з посиланням на Міністерство охорони здоров'я Польщі.

Так, напередодні в країні зареєстрували 548 смертельних випадків, з них 119 померлих не мали хронічних захворювань. Зауважимо, до цього кількість смертей за добу тричі перевищувала 400 осіб.

Крім цього, напередодні зараження підтвердили у 25 571 людини. Найбільше хворих припадає на Сілезьке воєводство - понад 3 тис., а також на Нижньосілезьке, Великопольське та Мазовецьке воєводства.

Загалом від початку пандемії COVID-19 у Польщі лабораторно підтвердили 691 118 випадків зараження коронавірусом. З них 10 045 осіб померли і 282 215 - вилікувалися.

До слова, за даними перепису населення від 2015 року, у Польщі проживає понад 38,5 мільйонів осіб.

Нагадаємо, з 7 листопада Польща у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації посилила карантин. Зокрема, було закрито заклади культури та торгівлі, учнів 1-3 класів перевели на дистанційну форму навчання до кінця листопада.

Також в Польщі припинили роботу музеїв, театрів, кінотеатрів, магазинів і торговельних центрів, окрім аптек, продовольчих магазинів, закладів обслуговування.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні