У Запоріжжі з понеділка скасовують дистанційне навчання у школах

0
1
У Запоріжжі з понеділка скасовують дистанційне навчання у школах
У Запоріжжі з понеділка, 16 листопада, в школу повернуться учні 5-11 класів, які були відправлені на дистанційне навчання. Також в місті будуть дотримуватися карантин вихідного дня.

Пише РБК.

Про це повідомив мер Запоріжжя Володимир Буряк.

У місті працюватимуть школи та дитячі садки за умови дотримання санітарних вимог.

Також Буряк підтвердив введення в місті карантину вихідного дня і перерахував всі ті обмеження, які були зазначені в розпорядженні Кабінету міністрів, включаючи роботу ринків на відкритому просторі.

Після осінніх канинкул в школах Запоріжжя навчалися лише учні початкової школи. Решта були відправлені на дистанційне навчання.

Нагадаємо, раніше про дії посиленого карантину в суботу і неділю заявили в Запорізькій облдержадміністрації та в Одеській області. При цьому, ряд обласних центрів відмовилися від введення карантину вихідного дня.

Зазначимо, що Кабмін в середу дозволив повноцінну роботу шкіл та дитячих садків. Школа повинна бути закритою, якщо у закладі більше 50% учнів і персоналу вирушили на самоізоляцію з-за контакту із зараженим коронавірусом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні