В Афганістані таліби атакували військову базу: загинули 14 силовиків

0
-8
В Афганістані таліби атакували військову базу: загинули 14 силовиків
Ще 12 афганських військових отримали поранення. При цьому силовики ліквідували не менше десяти талібів.

Пише Кореспондент.

У провінції Кундуз в Афганістані терористи Талібану напали на військову базу - загинули 14 силовиків, ще 12 поранені.

Як уточнюється, серед загиблих під час атаки терористів - 12 співробітників сил безпеки і двоє поліцейських. У свою чергу силовики вбили щонайменше десятьох талібів.

Під час атаки таліби змогли на кілька годин узяти під контроль ключову військову базу в північній провінції, але афганські сили все ж змогли її відбити під час багатогодинного бою.

Нагадаємо, що раніше в Афганістані під час вибуху постраждали більше 20 осіб. Вибух автомобіля стався біля охоронного пункту в районі Майванд. Серед постраждалих 10 мирних жителів.

Також повідомлялося, що в Кабулі сталася стрілянина в університеті. Загинули щонайменше 20 осіб, ще 40 отримали поранення. Троє озброєних зловмисників увірвалися в аудиторію зі студентами і відкрили стрілянину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні