Тихановська оголосила "Народний трибунал" та амністію силовикам за захоплення Лукашенка

3
3
Тихановська оголосила "Народний трибунал" та амністію силовикам за захоплення Лукашенка
Білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська оголошує "Народний трибунал" і амністію за захоплення Олександра Лукашенка і членів його терористичного угрупування

Пише Українська правда.

Пряма мова Тихановської: "Наша країна остаточно перетворилася в місце злочину. Я заявляю, що Олександр Лукашенка і його поплічники - терористична організація, яка повинна відповісти за свої злочини.

Я, Світлана Тихановська, разом з Народним антикризовим управлінням оголошую "Народний трибунал" і амністію за захоплення Лукашенка і членів його терористичного угрупування. Якщо державна судова система не працює, ми впораємося без неї".

Деталі: Тихановська анонсувала процес "Народного звинувачення" за всіма зібраними матеріалами щодо злочинів режиму Лукашенка. Кожен білорус онлайн голосуватиме за звинувачення підозрюваних. Опозиціонерка пояснила, що вони не будуть виносити вироки до чесного суду, але ті, за яких проголосують білоруси - "першими будуть притягнуті до відповідальності".

Окремо для силовиків запускають програму "Рапорт", яка конфіденційно дасть можливість надсилати відео чи інші докази злочинних наказів режиму. Кожен, хто це зробить, під гарантію Тихановської може розраховувати на амністію або пом'якшення кримінальної відповідальності.

Після цього процесу Тихановська запланувала на 20 грудня "наймасовіший марш" з заявою "Народного звинувачення".

Нагадаємо: 13 листопада Тихановська анонсувала перехід до партизанської форми протестів у Білорусі

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СEKС Знакoмcтвa: Бeсплaтно, Анoнимнo, без Шлюx и cодeржанoк, все фoтки рeальные. Здесь дают в попу и берут в рот, можешь убедиться сам----- http://bit.do/amoro

Відповісти
вирішила осідлати заворушення. нехай би разом зі всіма побастувала!
Відповісти
Мені ця хвора на голову маріонетка нагадує одного з персонажів мультика "Мауглі" шакала - лизоблюда і прихвостеня тигра Шерхана. Шакал більше всіх був невдоволений обстановкою в джунглях та більше всіх підбурював звірів, але сам був боягуз і ховався за тигра. Ось так і Тихоновська є - лизоблюдка і прихвостня ЄС і США, яка ховається за призмою західних країн.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні