Україна звинуватила Іран у затягуванні розслідування щодо збитого літака МАУ

2
-1
Україна звинуватила Іран у затягуванні розслідування щодо збитого літака МАУ
Уряд Ірану навмисно затягує розслідування щодо збиття українського літака МАУ.

Пише Депо.

Про це заявив заступник генерального прокурора України Гундюз Мамедов.
За його словами, Іран не ділиться інформацією, не відповідає на заклики створити спільну слідчу групу і не дозволяє їй війти на прямий контакт з військовими прокурорами Ірану.

"Максимальне покарання, тобто довічне ув’язнення, компенсаційні виплати потерпілим та авіакомпанії за зруйнований літак - ці наші вимоги є неприйнятними для Ірану, але вони не роблять нічого, щоб надати нам деталі та факти для іншої класифікації злочину...У нас все ще немає документально закріпленої позиції Ірану щодо авіакатастрофи. Вони не кажуть "ні", але і їхнє "так" не дає жодних результатів", – заявив він.

Крім того, за його словами, Іран відхилив заклики України засудити до довічного ув'язнення винних в авіакатастрофі іранських військових. Мамедов зазначив, що сподівається хоча б на якісь результати під час наступного раунду переговорів з Іраном 3 грудня.

Він зазначив, якщо вимоги української влади будуть ігноруватися і надалі, вона "піде іншим шляхом".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СEKС Знакoмcтвa: Бeсплaтно, Анoнимнo, без Шлюx и cодeржанoк, все фoтки рeальные. Здесь дают в попу и берут в рот, можешь убедиться сам ----- http://bit.do/amoro

Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/finansy/tarifnye-razryady-v-ukraine-2017.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні