Продажі мобільної техніки зросли на тлі пандемії

0
-5
Продажі мобільної техніки зросли на тлі пандемії
Пандемія коронавірусу повністю змінила економіку деяких країн і сильно вплинула на виробничу індустрію. Так, за даними міжнародних аналітичних агентств, в 2020 році різко зросли продажі планшетів, які останні кілька років не були фаворитами ринку. Причина такого попиту пояснюється декількома факторами, які безпосередньо пов’язані з ситуацією з пандемією в усьому світі.

Пише GSM.

Чому планшет стали знову популярні
На зорі своєї появи планшети зайняли нішу між мобільними телефонами і ноутбуками, пропонуючи користувачам аналог мобільного комп’ютера. Як показала реальність, користувачі не готові відмовитися від зручності десктопного обладнання і перейти на планшети, тому така мобільна техніка швидко втратила актуальність. В останні кілька років в цій ніші з’являлися тільки недорогі пристрої з мінімальними технічними можливостями, які купувалися для дітей і підлітків.

З весни 2020 року продажі планшетів різко зросли, і ця обставина пояснюється декількома факторами. По-перше, школярі всієї країни перейшли на дистанційне навчання, так що кожному учневі знадобився власний комп’ютер для відвідування онлайн-занять. Планшети більш вигідні в грошовому плані, і не дивно, що батьки з усього світу купували дітям саме такі мобільні пристрої. Це дозволило придбати по особистому гаджету кожній дитині, якщо в сім’ї кілька дітей, а значить, всі отримали можливість займатися, не відволікаючи інших домочадців.

Ще одна причина зростаючої популярності полягає в тому, що більшість людей виявилися замкнені в домашніх стінах, і багато хто з них просто не знали, чим зайнятися. Якраз в цей момент користувачі оцінили зручність використання планшета, так як у них в руках виявилося пристрій, аналогічний смартфону, але з більш зручним і великим екраном. Цьому факту зраділи і онлайн-підприємці, так як будь-який інтернет-магазин виглядає більш виграшно на великому екрані планшета і провокує на покупки. Саме час звернутися до розробників і ретельно опрацювати каталог товарів, щоб підвищити свої продажі. Так, фахівці компанії redstone.media пропонують комплексну розробку нового сайту, який буде адаптований під запуск на будь-яких пристроях. Маючи під рукою якісний сайт, можна представити свій товар в більш привабливому світлі, тим самим переконавши відвідувачів порталу стати вашими покупцями і оформити замовлення на придбання будь-якої продукції, не виходячи з дому.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні