Елітні сири, свинина та парфуми: на кордоні затримали масштабну партію контрабанди. ФОТО

0
-1
Елітні сири, свинина та парфуми: на кордоні затримали масштабну партію контрабанди. ФОТО
Біля кордону з РФ затримали 2 мікроавтобуси, 2 човни та вантажівку з понад 24 тис. флаконів парфумів, центнерами свинини, сирів та іншою контрабандою.

Попередня сума оцінки конфіскату складає понад 630 тис. грн, повідомляє Східне регіональне управління Держприкордонслужби у Facebook.

"Оперативні співробітники Луганського загону дізналися про можливе незаконне переміщення товарів уночі. На ділянці кордону, неподалік від населеного пункту Олександрівка, правоохоронці виявили мікроавтобуси марок Ford та ГАЗ. Біля транспортних засобів затримали 42-річного жителя Міловського району", - йдеться в повідомленні.

На українському березі Деркула співробітники Держприкордонслужби помітили 2 човни, а на російському – автомобіль УАЗ, який поспішно втікав вглиб Росії. У мікроавтобусах та човнах з українського боку виявили понад 200 кг свинини, 440 кг елітних сирів та 840 кг бджолиної мерви, 2 кг мембран для газових колонок та котлів, а також 2650 шт. ременів у асортименті.

Встановили, що Ford та ГАЗ доставляли дрібні партії товару та завантажувались у найближчій лісосмузі. Там прикордонники виявили вантажівку, у причепі якої було понад 24 тис. флаконів із парфумами та 1,2 тис. пляшок різної ємності з міндобривами. Батько та син, які знаходилися у кабіні вантажівки, документів на вантаж не мали.

Гумові човни з вантажем передали співробітникам Східної митниці. Відносно порушників прикордонного законодавства співробітники Держприкордонслужби оформили адмінпровадження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні