--> У Луцьку спіймали чоловіка, який підкидав сміття. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку спіймали чоловіка, який підкидав сміття. ВІДЕО

3
1
У Луцьку спіймали чоловіка, який підкидав сміття. ВІДЕО
Під час чергового рейду інспектором відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти було виявлено факт викидання мешканцем приватного будинку № 47 вул. Ковельської, сміття на території загального користування.

Про це інформує пресслужба луцьких муніципалів.

Своїми діями громадянин порушив пункт 2.5.5.1.2 Правил благоустрою міста Луцька, затверджених рішенням Луцької міської ради від 29.07.2020 № 44/2, вимогою якого встановлена заборона щодо вивезення і звалювання відходів, трави, гілля, деревини, листя , землі, снігу, криги у невідведені для цього місця та влаштування звалищ.

За вказане порушення Правил благоустрою міста Луцька, на громадянина приватного домоволодіння було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП, норма якої передбачає накладення штрафу від 340 до 1360 грн.

Хочеться зауважити, що мешканці приватних домоволодінь часто підкидають сміття, опале листя, зрізані гілки, деревину та будівельні матеріали на територію загального користування, або у сміттєві баки для побутових відходів багатоквартирних будинків, в результаті таких дій сміттєві баки переповнюються, біля них утворюються сміттєзвалища. Народна мудрість говорить: «Чисто не там де прибирають, а там де не смітять».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке щастя, що хоч одного піймали!!! А якби правоохоронці почергували б біля цих смітників, хоч годинку, то побачили, що сміття везуть навіть із Забороля. Не тільки гілляччя, а й голови та ратиці вбитих тварин, а потім собаки їх по дорозі тягають... Жахіття!!! А так оштрафували б парочку-другу таких господарів і був би порядок!!!
Відповісти
Та їх там щодня по 100штук можна ловити, аби хто хотів! Привозять навіть нутрощі голови зарізаних тварин, жахіття. А ще краще встановити відеокамери і за номером авто штрафувати таких розумників!!!
Відповісти
Спочатку зробіть можливість тому чоловіку позбутись листя. Спалювати заборонили - штраф. Їсти його має?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні