--> Після пристрасного сексу: 80-річна британка вийшла заміж за 35-річного араба. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Після пристрасного сексу: 80-річна британка вийшла заміж за 35-річного араба. ФОТО

1
-12
Після пристрасного сексу: 80-річна британка вийшла заміж за 35-річного араба. ФОТО
80-річна британка вийшла заміж за 35-річного коханого, про пристрасний секс з яким хвалилася на всю країну. Її історію розповіло видання Daily Mail.



Айріс Джонс (Iris Jones) з англійського графства Соммерсет прославилася на всю Великобританію, коли прийшла в телешоу This Morning зі своїм коханим з Єгипту Мохаммедом Ахмедом Ібріхамом (Mohamed Ahmed Ibriham).



Вони познайомилися в Facebook, завели роман за листуванням, після чого британка прилетіла до араба в Каїр. В ефірі закохані стверджували, що у них стосунки мрії, і розкривали подробиці свого сексуального життя. Джонс заявила, що в їхню першу ніч вони витратили цілу упаковку інтимного мастила, а на наступний день вона не могла ходити. Випуск передачі став хітом.

Тепер стало відомо, що пара одружилася в Єгипті. Заради свого коханого британка прийняла іслам. Її чоловік стверджує, що їхній шлюб був укладений винятково з любові.



«Я не хочу ні її громадянства, ні її грошей. Я задоволений своїм життям, я працюю і, слава Аллаху, у мене є свої накопичення», - заявив Ібріхам. Він додав, що любов сліпа, і хоча його обраниця старша за його матір на 20 років, це не має для нього ніякого значення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зоофіл
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні