Померла теща Порошенка, яка хворіла на COVID

1
6
Померла теща Порошенка, яка хворіла на COVID
П’ятий президент та лідер "Європейської солідарності" розповів, що його теща померла. Раніше стало відомо, що вона заразилася коронавірусом. Про це пише Українська Правда.

Пряма мова Порошенка: "Коли йдуть у засвіти батьки, ми перестаємо бути дітьми.

Цього року ми з Мариною осиротіли. У червні пішов мій тато. Потім у серпні — тато Марини. Сьогодні перестало битися серце Марининої мами. Вічна їй пам'ять...

Дорогі наші батьки, молимо Бога за ваш спокій у Царстві Небесному, а нам хай дасть сил подолати невимовний біль розставання".

Нагадаємо: У п’ятницю в ефірі "Свобода слова" Савіка Шустера Порошенко розповідав, що його теща при смерті через коронавірус.

Сам Порошенко захворів на коронавірус 29 вересня, а вже 3 жовтня стало відомо, що його госпіталізували з двостороннім запаленням легень до столичної лікарні. Також захворіла його донька.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому одна пiшла , без родини .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні