--> Випустили книгу «Довідник української моди» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Випустили книгу «Довідник української моди»

0
4
Випустили книгу «Довідник української моди»
Історикиня моди та fashion-критикиня Зоя Звиняцьківська разом з редактором відділу моди Harper`s Bazaar Ukraine Антоном Єременко випустили книгу «Довідник української моди» (Fashion Directory of Ukraine). Про це пише Harper`s Bazaar Ukraine, передає Шо.там і Детектор медіа.

Що відомо про книгу?
«Довідник української моди» − це перша книга про людей, які створюють індустрію моди в Україні. Над дизайном видання та обкладинкою працював Гліб Муха. Більшу частину портретів героїв книги авторства фотографки Юлії Крайст. Книгу видали двома мовами − українською та англійською.


«Головними умовами нашої роботи були незаангажованість та увага до фактів. Треба було привести несформовану множину уявлень про вітчизняну модну індустрію в систему, що відповідає критеріям глобальної моди. Українська модна індустрія − динамічне та масштабне явище, і нашою метою було показати його комплексно, дати цілісну картину», – каже Зоя Звиняцьківська.

Що лягло в основу книги?
Реалізація проєкту зайняла близько півроку – автори книги записали сто годин інтерв’ю з 92 представниками різних напрямів української модної індустрії (дизайнерами, стилістами, фотографами, рітейлерами та іншими).

Саме інтерв’ю стали основою книги, загальний обсяг якої склав 192 сторінки. Основною метою видання автори вбачають надання цілісного уявлення про українську моду, як сформовану креативну індустрію.Окрім друкованих примірників, запустили ще сайт fashiondirectory.com.ua, де з 28 жовтня викладають матеріали «Довідника української моди». Книгу створили за підтримки Українського культурного фонду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні