Кешбек – кращий спосіб для повернення грошей

0
-3
Кешбек – кращий спосіб для повернення грошей
Кожен інтернет-користувач хоч раз робив покупки в мережі. Багато сайтів пропонують різні програми лояльності. Ви можете брати участь у розпродажах, які відбуваються в даний момент, або збирати гроші, отримуючи кешбек. Це грошова сума, яка повертається на особистий рахунок клієнта після кожної покупки. Користувач оплачує вартість потрібного товару, а частина грошей повертається назад.

Клієнти інтернет-магазинів можуть добре заощадити, отримуючи кешбек. За умови частого здійснення покупок в Інтернеті ви можете поцікавитися про наявність кешбеку. Деякі сервіси виплачують залишок коштів через певний час:



  • інтернет-магазини;

  • сайти для бронювання квитків;

  • сервіси, що пропонують косметологічні послуги.


Ви також можете забронювати житло з послугою кешбек, а отримати гроші, наприклад, через тиждень. Цей час витрачається на пересилання грошей, процедури з перевірки безпеки даних і так далі.


Кешбек від банку
Часто користувачі використовують послугу нарахування кешбеку як клієнти певного банку. Деякі фінансові установи виплачують кешбек за кожну витрату в магазині. Інші – тільки за покупки в Інтернеті. Є деякі операції, за які не можна отримати повернення коштів. Серед них найбільш популярними є:



  • зняття грошей в банкоматі;

  • переведення коштів між картами;

  • оплата казино або інших азартних ігор;

  • операції по кредитах;

  • оплата комісії в банку.


У деяких випадках можна розраховувати на отримання подвійного кешбеку. Наприклад, ваш банк повертає кошти за покупки в Інтернеті. Тобто на вашому рахунку після оплати онлайн виявиться певна сума. Також повернення коштів може здійснювати і інтернет-магазин. У такому випадку ви отримаєте відсоток від суми покупки двічі – від банку і онлайн-сервісу. У цьому разі ви зможете заощадити значну суму.


Оформлення окремої карти для отримання кешбеку



Користувачі, які часто використовують сервіси, що пропонують кешбек, шукають оптимальний спосіб для зняття грошей. Їх можна використовувати для подальшої оплати послуг на обраному сайті або переводити на реальний рахунок. Можна оформити окрему банківську карту, яка буде використовуватися виключно для нарахування кешбеку. У такого варіанта є свої плюси і мінуси. Переваги цього способу полягають в тому, що ви можете отримувати гроші прямо на свій рахунок у вигляді відсотків. Але не поспішайте використовувати такий спосіб, не ознайомившись з його недоліками:



  • необхідність платити за обслуговування карти;

  • наявність певних обмежень на зняття;

  • деякі банки не дозволяють знімати кошти – їх можна переводити на телефон або використовувати для оплати покупок через Інтернет.


Ви можете використовувати спеціальну карту для отримання кешбеку або звернутися в банк, який самостійно нараховує відсотки від покупок певних товарів. Це дозволить збільшити власний дохід і знизити витрати від покупок. Але якщо плата за обслуговування карти не була внесена вчасно, кешбек може стати недоступним.


Кешбек у Kasta



Тепер можна отримувати кешбек, здійснюючи покупки на сайті інтернет-магазину Kasta. Гроші будуть повернуті, і ви зможете використовувати їх для подальшого оновлення гардероба. Основна перевага такого шопінгу – відсутність необхідності вирушати в магазин та витрачати час на пошук потрібної речі. Ви можете вибрати фільтри на сайті, вибрати цінову категорію і вже через пару хвилин оформити замовлення. На сайті компанії ви можете придбати як речі, так і техніку або інші товари для будинку.


Kasta.ua є одним з перших інтернет-магазинів в Україні, які пропонують клієнтам послугу отримання кешбеку. Користувачі можуть купувати товари з різних категорій та отримувати відсоток від оплати назад на власний рахунок. Ця послуга активується в День клієнта, після чого кожен користувач може відчути переваги отримання кешбеку. Також компанія пропонує знижки на брендовий одяг.


Часто сайти пропонують кешбек у вигляді:



  • балів;

  • бонусів;

  • знижок на оплату певних товарів.


У випадку з інтернет-магазином Kasta – це реальні гроші. Така програма лояльності скоро буде доступна не тільки клієнтам, але і постачальникам. Взаємодія з сайтом буде максимально вигідною та зручною для кожного.


Принципи нарахування кешбеку



Щоб отримати кешбек від компанії Kasta, необхідно пройти реєстрацію на сайті. Вона є простою та безкоштовною. Вам достатньо вказати особисті дані (логін, пароль), або увійти з використанням акаунту із соціальних мереж – Facebook або Google. Інформація з мережі буде використовуватися тільки для входу на сайт. Іншим користувачам вона недоступна.


Після створення особистого аккаунту або здійснення входу на сайт іншим способом, переходьте в каталог і приступайте до вибору потрібного товару. Це може бути одяг, взуття для дітей і дорослих, товари для дому та відпочинку, спортивний інвентар та багато іншого. Кешбек можна отримати за будь-яку покупку – він становить 1 % від ціни замовлення. При цьому не має значення, поширюється на цей товар акція чи ні. Навіть на вироби, куплені по знижці, розповсюджується послуга повернення коштів.


Гроші будуть нараховані, якщо покупку здійснює зареєстрований користувач і оплачує товар онлайн за допомогою банківської карти або в кредит. Коли на рахунку буде достатня сума, вона може бути виведена на активну банківську карту. 


Після того як гроші за товар внесені, вибирайте зручний спосіб його отримання – відділення Kasta Post або звичайна пошта. Також ви можете оформити доставку кур'єром – тоді замовлення привезуть за вказаною адресою. Далі вам потрібно буде дочекатися, поки посилка приїде і забрати її. Після того як посилка виявиться у вас на руках, потрібно буде почекати 15 днів. Потім кешбек буде перерахований на ваш рахунок. Перевірити стан балансу можна в особистому кабінеті:



  • відкрийте особистий кабінет;

  • вибирайте розділ «кешбек»;

  • виводьте гроші з основного рахунку або дочекайтеся виводу кешбеку з режиму очікування.


Якщо у вас є карта Блек, яка передбачає безкоштовну доставку і повернення замовлень протягом року, ви можете отримати 3 % від вартості товару. У разі скасування замовлення бонусні кошти будуть анульовані.


Нюанси надання додаткових виплат



Припустимо, ви робите покупку на суму до 100 грн, при цьому розраховуєте на отримання кешбеку в розмірі 1 %. Після оплати покупки й отримання товару ви перейдете в особистий кабінет і не побачите грошей на балансі. Це пов'язано з тим, що сума округлюється до 1 грн. Поки на вашому балансі не опиниться більше ніж 1 грн, ви не зможете її побачити.


Ви можете вибрати велику кількість товарів і отримати значну суму кешбеку. Але одна одиниця з переліку покупок може не підійти, і ви захочете її повернути. У такому випадку процент від суми цього товару не буде нараховано, а решта суми кешбеку залишиться на вашому балансі. Ви можете списати її у зручний час.


При здійсненні покупок звертайте увагу на інформацію, зазначену в описі кожного товару. На деякі види одягу або взуття не поширюється кешбек. Для отримання бонусу ви можете підібрати інший товар або дочекатися періоду, коли вподобана продукція буде продаватися зі знижкою. 


 



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні