Атеїст без шкідливих звичок: мати криворізького різника розповіла про його життя

0
9
Атеїст без шкідливих звичок: мати криворізького різника розповіла про його життя
Підозрюваний у масовій різанині в Кривому Розі - безробітній. Вів здоровий спосіб життя – алкоголю та цигарок не вживав категорично.

Під час обшуку правоохоронці виявили намальовані від руки кола на стіні, а зі сміттєвого кошика витягли зошити з цифрами та колами. Тиждень тому дивних малюнків на стінах ще не було. Про це розповіла мати затриманого, передають "Факти".

"Адвокат, якого надали синові, вважає, що він як і раніше в неадекватному стані. В кабінеті слідчого кричав: "Я вимагаю для себе смертної кари!". Адвокат сказав, що в Україні вона скасована. Син попросив: "Прошу в порядку винятку!", - розповідає жінка.

Говорить що сина бачила 6 листопада, він був спокійний, жодних проявів агресії вона не побачила. Але за рік до того, що сталося у чоловіка були короткочасні панічні атаки. Він серед ночі схоплювався, кричав.

"Я тоді навіть спала у нього вдома дві ночі. Заварювала пустирник, робила масажі комірцевої зони. Він заспокоївся. "Мама, у мене вже все пройшло". Коли ночувала, панічних атак у нього не було. Але дитинство у нього було непростим", - додала жінка.

Зізналася, що у дитинстві її син був свідком насильства з боку його батька. Але жінка не йшла від чоловіка, бо боялася що "чужі діти нікому непотрібні".

Останній рік чоловік перебивався тимчасовими заробітками, змінив кілька місць роботи, півроку був на заробітках в Чехії. Після цього, приїхавши додому, не зміг знайти роботу через карантин. Але він жив економно. Заощаджень вистачало. Жив один: з дівчиною вони розійшлися.

"Рік тому, приїхавши з Чехії, він став прихильником здорового способу життя. Правильно харчувався. Говорив, що і жити треба правильно: не обманювати, не красти, не лаятися. Говорив це дуже серйозно. Але без тиску. Це можна вважати "дивацтвами"? Я вирішила, що він став занадто правильним і ввічливим, бо подорослішав. Сам він вів здоровий спосіб життя. Ходив в тренажерний зал", - розповідає жінка.

Вона також зауважує, що впевнена, що наркотиків син не вживав. Психічно хворих у родині теж не було.

"Знайомий психіатр, якому я показала відео затримання сина, сказала: "Так він же неадекватний!". Інша лікар запитала: "А він ковід не хворів?". Зараз же стільки випадків, що у людей після цього захворювання виникають ускладнення, часто пошкоджується психіка. Бувають навіть самогубства. Я хочу у всьому розібратися. Буду просити, щоб у нього взяли тест на ковід. За два тижні до цього син перехворів хворобою з симптомами схожими на ковід. Нікуди не виходив. У нього була висока температура, діарея, біль в грудях. Але до лікаря ми не зверталися, тому що не було договору з сімейним лікарем", - розповідає жінка.

Вона каже, що її син був атеїстом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні