--> Нічого святого: хлопець руйнував могили заради металу. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нічого святого: хлопець руйнував могили заради металу. ФОТО

0
-4
Нічого святого: хлопець руйнував могили заради металу. ФОТО
У Первомайську на Миколаївщині слідчі повідомили про підозру чоловіку, який вчиняв наругу над могилами односельців задля того, щоб отримати метал та продати його. Про це повідомляють Надзвичайні Новини з посиланням на місцеву поліцію.



Наприкінці жовтня до дільничного офіцера поліції звернулись мешканці с. Довга Пристань та повідомили, що на сільському кладовищі невідомі вандали осквернили могили їхніх померлих родичів.

Встановив особу злодія-вандала дільничний. Зловмисником виявився 23-річний односелець заявників, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.



Як з’ясувалось, чоловік приходив на цвинтар, де за допомогою лому руйнував пам’ятники. Витягував з-під них металеву основу, потім продавав, а отримані гроші витрачав на власні потреби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні