Байден створить робочу групу з коронавірусу

0
-4
Байден створить робочу групу з коронавірусу
За словами Байдена, він планує зосередити свої зусилля на боротьбі з COVID-19, зростанні добробуту громадян, а також захисті клімату і протистоянні расизму.

Пише Кореспондент.

У США Джо Байден у понеділок оголосить про створення робочої групи із дванадцяти осіб, яка буде займатися проблемою пандемії коронавірусу. Про це повідомляє Голос Америки.

"Робочій групі буде доручено розробити план заходів щодо стримування пандемії, після того як Байден вступить на посаду в січні", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Байден присвятив значну частину своєї виборчої кампанії критиці дій президента Дональда Трампа в умовах пандемії, яка забрала життя 237 тисяч американців.

Раніше повідомлялося, що кандидат демократів Джо Байден, оголошуючи про свою перемогу на виборах, назвав пріоритети своєї політики.

Також повідомлялося, що Байден уже визначається зі складом своєї адміністрації. Новим державним секретарем США може стати колишній помічник із національної безпеки в адміністрації президента Барака Обами Сьюзан Райс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні